06 - 49 29 91 80 contact@bodyinbeeld.nl
Body in Beeld
Body in Beeld

Mijn verhaal

Het verhaal van Eline van de Kieft

Door de ziekte van Lyme, met alle gevolgen van dien, nam mijn leven een totaal andere koers dan ik zelf voor ogen had. In 2010 zou ik starten met mijn HBO vervolgopleiding, maar daar werd abrupt een streep door gezet. Door de ziekte van Lyme was ik niet in staat om te werken of een studie te volgen. Vermoeidheid kende ik al meerdere jaren, maar een wespensteek activeerde de Lyme in mijn lichaam en dat zorgde voor enorme pijn in mijn rechterheup wat mij in alles beperkte. Het beheerste mijn hele leven. Na tal van onderzoeken in het ziekenhuis die me niets opleverde, kreeg ik bij mijn huisarts de diagnose: ‘Vage buikklachten, daar hebben wel meer mensen last van. Je zult er mee moeten leren leven.’ Dat was de reden die ervoor zorgde dat we onze blik gingen verbreden, er waren immers nog andere mogelijkheden om aan je gezondheid te werken.

De ziekte van Lyme beheerste mijn hele leven.

Van 2011 tot begin 2012 volgde ik een traject van 9 maanden bij een bioresonantie therapeut. Iedere week kreeg ik daar een behandeling. Van de Lyme zelf herstelde ik volledig. Mijn energie had ik weer gedeeltelijk terug, de klachten waren verminderd. Helaas waren de gevolgen van de Lyme er nog steeds. De pijn in m’n heup, waar de Lyme alles had geïrriteerd, konden zij niet plaatsen en ook niet behandelen. Na deze behandelperiode heb ik nog andere behandelingen gevolgd. Vrijwel alles wat ik tegenkwam en wat mij mogelijk zou kunnen herstellen, probeerde ik. Dit mocht helaas niet baten.

Vrijwel alles wat mij mogelijk zou kunnen herstellen, probeerde ik. Dit mocht helaas niet baten.

Totdat ik in maart 2014 de scan van Vitatec tegenkwam. Dit mocht uiteindelijk het middel zijn tot mijn volledige herstel. Deze Zwitserse apparatuur is pas sinds 2011 in Nederland beschikbaar. Ook ik geloofde niet dat deze scan de oplossing zou brengen. Zou dit apparaat me überhaupt wel kunnen vertellen wat ik mankeer? Toch overwon mijn nieuwgierigheid het en wel om de volgende reden. Ik dacht: ‘Ik kan er wel jaren mee wachten. Maar stel dat de scan me voldoende duidelijkheid kan geven, dan heb ik er later spijt van dat ik het niet eerder heb gedaan.’ Dus ik hakte de knoop door en besloot het te proberen. De uitslag van de scan verwonderde me zeer! Voor het eerst in al die jaren kwamen al m’n klachten tot in detail in beeld. Van top tot teen. De oorzaak van de klachten in mijn heup kwam precies naar voren. Ook andere kleine probleempjes waar ik last van had, maar eigenlijk niet meer bij stilstond, kreeg ik te zien. Nog nooit had iemand, met wat voor scan of meting ook, kunnen verklaren waar mijn restklachten na de ziekte van Lyme vandaan kwamen. Het gaf me een stukje rust. Eindelijk had ik bewijsmateriaal en kon er aan gewerkt worden. Maar aan de andere kant geloofde ik nog steeds niet dat ik ervan zou kunnen herstellen. Ik was van mening dat ik toch niet meer helemaal beter zou worden. Maar al zou ik niet volledig herstellen, ik wist in ieder geval dat deze scan klopte. Onvoorstelbaar om te zien hoe je lichaam in elkaar steekt. Bijzonder én waardevol.

De uitslag van de scan verwonderde me zeer! Al m’n klachten kwamen tot in detail in beeld.

Na een aantal behandelingen van datzelfde apparaat ben ik toch helemaal genezen van de ziekte van Lyme en zijn gevolgen. Een waardevol geschenk! Iets wat ik voor onmogelijk had gehouden is me toch gegeven. Jaren van geduld heeft het me gekost. Wij mensen willen graag alles in eigen hand hebben en houden, maar dat kan niet. De genezing kwam niet op mijn tijd, maar op Gods tijd. Voor mij is het iedere dag een wonder dat ik alles kan en mag doen, zonder pijn en vermoeidheid.

Ik ben helemaal genezen van de ziekte van Lyme en zijn gevolgen. Een waardevol geschenk!

Door mijn enthousiasme over de scan ben ik in 2015 scandagen gaan organiseren. Uiteindelijk maakte ik de keuze om zelf met de scan te gaan werken. Het boeide me enorm, het had mijn interesse. Toen ik tijdens de scandagen zag hoeveel goeds het teweeg bracht bij mensen en wat je met dit apparaat allemaal kon bereiken, maakte dat me nog enthousiaster. Ik dacht: ‘Dit kan het middel zijn voor nog veel meer mensen’.

“Dit kan het middel zijn voor nog veel meer mensen.”

In die tussentijd heb ik opleidingen gevolgd om zelf met het apparaat te kunnen werken. Bij drs. Raha Nahid volgde ik de opleiding voor de scan van Vitatec. Daarnaast deed ik een cursus orthomoleculaire voeding. Sinds januari 2016 ben ik voor mezelf begonnen onder de bedrijfsnaam ‘Body in Beeld’ en probeer ik van betekenis te zijn voor mensen met gezondheidsklachten.

Eline van de Kieft - Body in Beeld

Eline Bazen – van de Kieft

Eline van de Kieft - Body in Beeld

Eline Bazen – van de Kieft is sinds januari 2016 actief als orthomoleculair therapeut onder de bedrijfsnaam ‘Body in Beeld’.

Ze ontvangt in Barneveld iedereen die last heeft van gezondsheidsklachten.

Neem vrijblijvend contact met me op!

Wellicht kan ik ook iets voor u betekenen.

Contactgegevens