06 - 49 29 91 80 contact@bodyinbeeld.nl
Body in Beeld
Body in Beeld

Klantervaringen

Hoe heeft u de consulten bij Eline ervaren?
Met welke gezondheidsklachten kwam u bij Body in Beeld en wat hebben de adviezen en behandelingen die u kreeg u gebracht?

Schrijf hier uw ervaring, zodat anderen kunnen lezen wat er mogelijk is!

Wat zeggen onze klanten?

Beschrijf uw ervaring met Body in Beeld

 
 
 
 
 
 
Alle velden zijn verplicht.
I. Boot uit Barneveld schreef op 13 april 2017:
Ik heb al jaren problemen met mijn longen. Was altijd moe en had altijd slijm. Inmiddels pufde ik een jaar of vier met flixotide.
Om van de moeheid en het slijm af te komen schreef de huisarts vorig jaar andere medicijnen voor. Vanaf die tijd ging mijn gezondheid heel hard achteruit. Ik had heel veel hoofdpijn, had heel weinig energie. Ik kon niet naar school, deed mijn huiswerk wel zo veel mogelijk om bij te blijven. Ook bij de kinderarts kwamen we niet verder.
Via bekenden zijn we bij Eline van de Kieft terecht gekomen. Inmiddels heb ik zes behandelen gehad en een tijd volop de geadviseerde supplementen gebruikt.
Het is in een jaar tijd met kleine stapjes steeds verder vooruit gegaan. De metingen gaven dit ook aan bijv. de hoeveelheid energie.
Ik kan nu gelukkig weer volledig naar school. M'n energie is zo verbeterd. De puf heb ik inmiddels af kunnen bouwen.
Ik ben zo blij dat ik me nu zoveel beter voel en alles weer kan doen!
Mevr. Hazeleger uit Barneveld schreef op 20 juli 2016:
Vorig jaar kwam ik de bodyscan tegen…
Al 25 jaar tobde ik met angstige en zenuwachtige gevoelens, dit resulteerde in depressies.. Iedere dag waren er drempels, die voor belemmering zorgden. Stiekem geloofde ik niet dat mijn klachten zouden kunnen herstellen. Deze klachten hoorden bij mij, dacht ik. Het zal wel in mij zitten.
Bij de eerste scan kwamen mijn klachten wel heel duidelijk naar voren: hormonaal was ik uit balans, m’n hoofd was vol. Ook was mijn lichaam vervuild, m’n medicatie werd slecht opgenomen. Dat klopte exact. Ik vond zelf al dat het minder deed dan toen ik het pas slikte. Ondanks mijn twijfeling, heb ik doorgezet. Eline zei tegen mij: ‘Waarom kan een ziekte in je lichaam wel herstellen en het hoofd niet? Zet een halfjaar door en kijk dan wat het je gebracht heeft.’
In totaal heb ik vorig jaar 3 behandelingen gehad, daarnaast ben ik optimaal de supplementen gaan gebruiken die me geadviseerd werden.
De eerste paar maanden zag ik geen verbetering,.. Toen ik na een halfjaar terugkeek, zag ik die wel. Mijn angsten waren minder, mijn hoofd stabieler!
Nu ruim een jaar later kijk ik opnieuw terug… Het mag nog steeds goed met me gaan! Ik ben zelfs mijn antidepressiva in mini-stapjes aan het afbouwen!
Mijn hoofd is nu stabieler, hij kan veel meer hebben en geniet meer van dingen, zie minder problemen.
Wat is het fijn als je hoofd in balans is! Goed dat deze middelen er zijn, maar aan de zegen des Heeren is alles gelegen.
Janne van Maanen uit Barneveld schreef op 16 juli 2016:
Sinds januari zijn we met onze dochter van zeven bij Eline gestart met de bodyscan. Nadat onze dochter in de zomer van 2014 een tekenbeet heeft opgelopen, ging haar gezondheid en gedrag hard achteruit. Via de huisarts kwamen we helaas niet verder. Totdat ze met kerst dat jaar zulke hoge koortsen kreeg, en de huisarts het op een onschuldige griepje schoof, zijn we alternatief gaan zoeken. We kwamen toen bij een natuurarts terecht, die aangaf dat ze de ziekte van Lyme had en de virale vorm van hersenvliesontsteking. Zij gaf aan dat ik terug moest gaan naar mijn huisarts en om een bloedtest moest vragen voor de ziekte van Lyme. Onze huisarts gaf aan dat ons dochtertje geen Lyme had... Wij vroegen ons af of hij dat aan de buitenkant kon zien. We kunnen toch op z'n minst bloed laten prikken? Na lang aandringen werd hij behoorlijk boos, en gaf aan dat ze dit in Nederland niet konden zien!! De natuurarts heeft ons wel wat middelen voor geschreven, waar onze dochter wel iets van opknapte. Maar ze bleef moe en haar gedrag bleef hetzelfde. Totdat we via een kennis de tip kregen om eens naar Eline te gaan. Sinds januari zijn we met onze dochter onder behandeling, en als we nu kijken na een aantal behandelingen hoe ze opgeknapt is, dan krijgen we ons eigen dochtertje weer terug hoe ze was. Opgewekt, opgeruimd en vrolijk lachend gaat ze weer door het huis. Met energie die soms niet te remmen is. Als we dan terug kijken dan is het bijna ongelooflijk dat dit in zo'n korte tijd mogelijk is. We zouden het iedereen aan willen raden!